Lydia Marková
Master's thesis
Logistika zásobování hotelů a restaurací
Hotel and Restaurant Supply Logistics
Abstract:
Logistika zásobování hotelů a restaurací hraje v poslední době čím dál tím důležitější roli. Hotely a restaurace se proto musí správně rozhodnout, jakým způsobem bude jejich zásobování probíhat. To závisí zejména na výběru vhodného dodavatele. Tato práce si klade za hlavní cíl, zanalyzovat vybraný podnik Hotel U Pramenů v Plzni a vyhodnotit jeho stávající dodavatele potravin a nápojů. K tomu poslouží …moreAbstract:
Role of supply logistics for hotels and restaurants is getting more and more important, last years. Therefore managers of these facilities have to make the right decision, which system of supply logistics is the most optimal for their business. Cornerstone of this solution is to choose appropriate supplier. Point of this thesis is to analyze and evaluate suppliers of foodstuffs and drinks for chosen …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 6. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/12378/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 29. 8. 2013
- Supervisor: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
- Reader: Ing. Vladimír Filip
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Logistika zásobování hotelů a restaurací
Kamil Stojaspal -
Logistika zásobování hotelů a restaurací
Anna Číhalová -
Zásobovací logistika v restauračním a hotelovém průmyslu
Jan Plicka -
Efektivní zeštíhlení logistického řetězce ve společnosti Orifarm Supply s.r.o.
Radomír Laibl -
Zásobovací logistika konkrétního podniku
Martin Štígel