Tomáš Kilinger

Bakalářská práce

Etické chování malých firem v době ekonomické krize

Ethical behaviour of small companies in the economic crisis
Anotace:
Cílem práce bylo zmapovat, zda se majitelé restaurací a jejich zaměstnanci chovají eticky. Pokud by zjištění bylo negativní, chtěl jsem navrhnout nápravná opatření pro zlepšení situace. Dále jsem chtěl odpovědět na otázku, zda podnikatelé, kteří se chovají eticky, mají lepší návštěvnost. Jestli mají tudíž vyšší profit nežli podnikatelé, co se eticky nechovají. Jako metodu svého výzkumu jsem si zvolil …více
Abstract:
The aim of my bachelor thesis is to find out whether behaviour of restaurant owners and employees is ethical. If result of my finding was negative I planned to propose ways how to improve such situation. One of the side effects of my finding should be information about position of ethical restaurant on competitive market. Method I chose to answer goals described above is survey for several restaurants …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2014
  • Vedoucí: Ing. Martina Beránek
  • Oponent: Ing. Barbora Koklarová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví