Lucie Gorelová

Bakalářská práce

Analýza kulinářské turistiky v regionu Jeseníky

Analysis of Culinary Tourism in the Jeseník Region
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá analýzou kulinářské turistiky v regionu Jeseníky. Mezi cíle teoretické části bakalářské práce patřilo vypracovat literární rešerše, vztahující se ke kulinářské turistice. Cílem praktické části bakalářské práce bylo zanalyzovat současnou situaci a vypracovat doporučení pro další rozvoj kulinářské turistiky v regionu Jeseníky.
Abstract:
The Bachelor thesis deals with the analysis of culinary tourism in Jeseník region. The aim of the theoretical part was processing literature search focused on culinary tourism. The practical part is aimed to analyse the current situation and make a recommendation for the future development of culinary tourism in the Jeseník region.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Vendula Kolářová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Gorelová, Lucie. Analýza kulinářské turistiky v regionu Jeseníky. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta managementu a ekonomiky

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management a ekonomika