Porovnání znalostí studentů středních hotelových škol v Českých Budějovicích a v Teplicích o hygienických požadavcích na stravovací služby – Veronika WEISSOVÁ
Veronika WEISSOVÁ
Bakalářská práce
Porovnání znalostí studentů středních hotelových škol v Českých Budějovicích a v Teplicích o hygienických požadavcích na stravovací služby
Comparison of knowledge of Secondary Hotel School students in České Budějovice and Teplice on hygiene and sanitary requirements in catering services
Anotace:
Provozovateli nebo zaměstnanci pracující ve stravovacích službách se nejčastěji stávají, díky odbornému zaměření, studenti středních hotelových škol. Absolventi se mohou uplatnit v oblasti pohostinství a hotelového provozu, jsou schopni zastávat práce v gastronomických zařízeních a zabezpečují dodržování předpisů v oblasti hygieny, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Tato práce je zaměřena právě …víceAnotace:
pem bakalářské práce je informativní leták pro studenty středních hotelových škol.Abstract:
Students of secondary hotel schools are the most likely candidates to work in catering services because of their professional specialization. Graduates may work in the hospitality or hotel industry and are qualified for a job in catering and should be able to ensure compliance in hygiene, health and safety at work. This work is focused on students of the secondary hotel schools and their awareness …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2013
Zveřejnit od: 2. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Romana Fürstová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
WEISSOVÁ, Veronika. \textit{Porovnání znalostí studentů středních hotelových škol v Českých Budějovicích a v Teplicích o hygienických požadavcích na stravovací služby}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/go8cvt/.
Jak správně citovat práci
WEISSOVÁ, Veronika. Porovnání znalostí studentů středních hotelových škol v Českých Budějovicích a v Teplicích o hygienických požadavcích na stravovací služby. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 5. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Osobnostní typy, životní styl a duševní hygiena ve vybrané organizaci
Jan PROCHÁZKA -
Duševní hygiena jako základní předpoklad prevence syndromu vyhoření u vybraných rizikových profesí
Ilga HANZALOVÁ -
Dentální hygiena u seniorů
Renata Ambrožová -
Orální hygiena předškolních dětí
Jana HAMPLOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva