Taisiia Bondarenko
Bachelor's thesis
Specifika ukrajinské gastronomie
Abstract:
Tato bakalářská práce Specifika ukrajinské gastronomie se věnuje ukrajinské gastronomii. Představuje vývoj, tradice, zvyky a zvláštností ukrajinské kuchyně. Předkládá konkrétní návrhy menu. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části je představena historie ukrajinské kuchyně a vliv různých zemí světa, uvedeny hlavní ingredience a specifické rysy vaření ukrajinských tradičních jídel. Obsahuje …moreAbstract:
This bachelor thesis Specifics of ukrainian gastronomy describes Ukraine cuisine. The development, traditions, customs and features of Ukrainian cuisine are presented. It contains specific suggestions. The thesis is divided into two parts. The theoretical part focuses on the history and the influence of different countries of the world listed the main ingredients and features of preparing Ukrainian …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 4. 2021
Identifier:
http://theses.cz/id/gpvd18/
Thesis defence
- Date of defence: 8. 6. 2021
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme / field:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Theses on a related topic
-
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech ukrajinské a české kuchyně
Vendula Hrubá -
Historicko-etymologická analýza české a ukrajinské kuchyně
Michal Hagara -
Vliv ukrajinské kuchyně na Volyňské Čechy
Alena Zutisová -
Vztah současných Ukrajinců k tradiční ukrajinské kultuře na základě stravovacích zvyklostí
Mariia Belousova -
Kulinářské tradice Těšínska a jejich uplatnění v současné gastronomii
Barbora Lukášová -
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
Tereza Hronová -
Kulinární tradice v gastronomii na Chebsku
Markéta Vaštová -
Korejské a české svátky a tradice
Lucie SNÁŠELOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
Sellnerová, N.
29/9/2021