Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu – Ademi Akhmetova
Ademi Akhmetova
Bachelor's thesis
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Food safety and hygiene regulations compliance in a selected hotel
Anotácia:
Tématem bakalářské práce je bezpečnost potravin a dodržováním bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu. Vybraným hotelem je Hotel Koníček. Práce se rozděluje na dvě části a to teoretickou, která se zaměřuje na vymezení pojmů bezpečnosti potravin, legislativu, provoz stravovacích služeb, a praktickou část, která se zaměřuje na provoz již zmiňovaného hotelu Hotel Koníček. Na základě dotazníku jsou …viacAbstract:
The topic of the bachelor's thesis is food safety and compliance with safety regulations in the selected hotel. The selected hotel is Hotel Koníček. The thesis is divided into two parts, theoretically, which focuses on the definition of food safety concepts, legislation, the operation of catering services, and the practical part, which focuses on the operation of the aforementioned Hotel Koníček. On …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2023
Identifikátor:
https://is.ambis.cz/th/owblo/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 9. 2023
- Vedúci: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
- Oponent: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.AMBIS University
Bachelor programme / odbor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Provoz restauračního zařízení
Viktorie Doubková -
Provoz hotelu
Linda Kovářová -
Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii.
Viktoriya Murzina -
Povědomí manažerů stravovacích služeb ve vybraném regionu o lokální a regionální kultuře
Štěpán Šanc -
Provoz gastronomického zařízení ve Velké Británii
Anastázie Josypenkova -
Provoz a řízení pivovaru a restaurace U Fleků v Praze
Kateřina ADAMÍKOVÁ -
Návrh jednotného IS pro stravovací provoz hotelu a jeho implementace
Václav Diviš -
Analýza procesů v rámci systému bezpečnosti potravin ve společnosti Hotel Rezident
Petr Zita