Nikola Langpaulová
Bachelor's thesis
PODNIKATELSKÝ PLÁN NA ZALOŽENÍ RESTAURACE
Abstract:
Cílem bakalářské práce Podnikatelský plán na založení restaurace je navrhnutí nového restauračního zařízení, dle nastavených trendů a se záměrem uspokojení zákazníků, především v hlavním městě Praze. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy spojené s popisovaným oborem, které jsou následně použity v praktické části. V praktické části bakalářské práce jsou podrobně popsané analýzy okolního prostřední …moreAbstract:
The goal of this bachelor thesis is a business plan for an establishment of a new restaurant based on the set trends and with a goal of satisfaction of customers, specifically in the capital city of Prague. In the theoretical part of this work, the terms related to the topic are explained, furthermore used in the practical part. In the practical part of the bachelor thesis the external environment …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2017
Identifier:
http://theses.cz/id/gwo3z7/
Thesis defence
- Date of defence: 7. 6. 2017
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Theses on a related topic
-
Trendy v gastronomii
Svatoslav Rychtecký -
Trendy v hotelnictví a gastronomii v Evropě, Asii a Americe
Václav Laibl -
Trendy v současné gastronomii
Karolína Beyerová -
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová -
Implementace vybraného trendu v gastronomii do nabídky podniku
Michal Sikora -
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
Veronika Svejkovská -
Trendy v gastronómii a ich uplatnenie vo vybranom podniku
Vanesa Vráblová -
TRENDY V GASTRONOMII A JEJICH UPLATNĚNÍ VE VYBRANÉM PODNIKU
Pavla Dvořáčková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
Lukášková, E.
2/5/2017
Langpaulová, N.
11/4/2017