Tra My Nguyen Thi Huong

Bachelor's thesis

Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech vietnamské a české kuchyně

Analysis of differences in the diet of vietnamese and czech cuisine
Abstract:
Nguyen Thi Huong Tra My, Analýza ve stravovacích zvyklostech Vietnamské a České kuchyně. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2014. Celkový počet stran: 64. Cílem bakalářské práce byla komparace a výzkum vietnamské a české kuchyně ve stravovacích zvyklostech. Ačkoliv se téma práce týká obou kuchyní, z většiny části se zaměřuji především na vietnamskou gastronomii a kulturu za účelem založení …more
Abstract:
The Aim of this work was to compare and research Vietnamese and Czech cuisine in the diet. Although the topic of the thesis concerns both cuisines ,I mostly focus on the Vietnamese gastronomy and culture in order to establish the future vietnamese restaurant. The analytical part of the processing methods used questionnaires and interviews solutions to future customers, doctors and cooks both national …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 6. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 26. 8. 2014
  • Supervisor: Ing. Dana Johnová
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze