Sabina Hartmanová

Bakalářská práce

Možnosti technologického zpracování méně známých ovocných druhů

Processing Technologies of Lesser-known Fruits
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývala možnostmi technologického zpracování méně známých ovocných druhů. Teoretická část se věnovala představení minoritně známých ovocných druhů, látkovému složení, sklizni a skladování. V této části práce byl také věnován velký prostor popisu možných technologických zpracování méně známého ovoce. Praktická část práce se zabývala konkrétním zpracováním výrobků z jeřabin …více
Abstract:
This bachelor’s thesis dealt with possible processing technologies of lesser-known fruit varieties. The theoretical part introduced the lesser-known fruits and their composition, harvesting and storage. Special attention was given to possible technological processing of the selected fruits. The analytical part focused on specific processing of rowan products and their evaluation in raw and processed …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Dr. Ing. Anna Němcová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů