Bc. Quang Vu Minh

Bakalářská práce

Komparace cenové úrovně pokrmů pražských restaurací obsažených v průvodci Michelin

A Comparison of the Price Level of Dishes in Prague Restaurants Listed in the Michelin Guide
Abstract:
This bachelor's thesis focuses on Prague restaurants listed in the Michelin Guide. The main aim of this work is to thoroughly compare the price levels of dishes offered in Michelin-starred restaurants, identify differences, and determine the factors influencing them. Factors such as costs of ingredients, labour costs, location and distance from the city centre will be examined. In this thesis, we will …více
Abstract:
Táto bakalárska práca sa zaoberá pražskými reštauráciami obsiahnutých v sprievodcovi Michelin. Hlavným cieľom tejto práce je detailne porovnať cenovú úroveň ponúkaných pokrmov v michelinských reštauráciách, zistiť rozdiely a príčiny, ktoré na ňu vplývajú. Budeme sa zaoberať faktormi, ako sú napríklad náklady na suroviny, náklady na ľudskú pracovnú silu, lokácia a vzdialenosť od centra a ďalšie. V tejto …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2024
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/w0nl5/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 9. 2024
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví