Vplyv originálneho gastronomického konceptu na návštevnosť podniku – Bc. Monika Botťánková
Bc. Monika Botťánková
Bakalářská práce
Vplyv originálneho gastronomického konceptu na návštevnosť podniku
The influence of the original gastronomical concept on the business visit rate.
Abstract:
The presented bachelor thesis is composed of several parts. In the first part, theoretical, definitions and technical terms are written about. Moreover, the division of gastronomic facilities into categories and gastronomic trends are described in this part. In addition, this section focuses on the description of the gastronomic concept and on the factors that influence the visit rate. The second, …víceAbstract:
Predkladaná bakalárska práca je zložená z niekoľkých častí. Prvá, teoretická časť, definuje pojmy a odborné termíny, zahŕňa rozdelenie gastronomických zariadení do kategórii a popisuje gastronomické trendy. Sústredená je na popis gastronomického konceptu, zaoberá sa faktormi, ktoré pôsobia na návštevnosť. Druhá, praktická časť, poukazuje na vybraný podnik Levitate, charakterizuje ho a analyzuje jeho …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/p3l0s/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 9. 2018
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BOTŤÁNKOVÁ, Monika. \textit{Vplyv originálneho gastronomického konceptu na návštevnosť podniku}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/h32zxx/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Ojedinělý gastronomický koncept
Klára Marešová -
Unikátny gastronomický koncept
Martin Hučko -
Ojedinělý gastronomický koncept
Jaroslava Gopaul -
Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb.
Petr Müller -
Koncept gastronomického provozu
Martina Kindl -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
Tereza Šašková -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni
Jan Foldyna -
Zkušenosti s nově vzniklým gastronomickým konceptem Fine Buffet by Lovas v Poděbradech
Adéla Rieszová