Stravování žáků středních škol Ústeckého kraje s gastronomickým zaměřením. – Bc. Lukáš KOVAČ
Bc. Lukáš KOVAČ
Master's thesis
Stravování žáků středních škol Ústeckého kraje s gastronomickým zaměřením.
Boarding of Secondary Gastronomic School Students in Usti Region.
Abstract:
Tato diplomová práce je zaměřena na oblast stravování žáků a studentů středních škol s gastronomickým zaměřením v Ústeckém kraji. Práce poskytuje informace o vztahu žáků a studentů ke stravování, o jejich stravovacích návycích, o možnostech stravování, které poskytují střední školy s gastronomickým zaměřením v Ústeckém kraji. Teoretická část je členěna na tři hlavní oblasti. První část pojednává především …moreAbstract:
This thesis is focused on student boarding of the secondary Gastronomic school in the Usti Region. It intends to provide secondary schools with information and gastronomic focus on the students? relationship to food, their dietary habits, and the choices they make based on their eating options. The theoretical part is divided into three main areas. The first part deals primarily with the nutritional …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2012
Accessible from:: 21. 5. 2012
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KOVAČ, Lukáš. \textit{Stravování žáků středních škol Ústeckého kraje s gastronomickým zaměřením.}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2012. Available from: https://theses.cz/id/h7e6bo/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
KOVAČ, Lukáš. Stravování žáků středních škol Ústeckého kraje s gastronomickým zaměřením.. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Theses on a related topic
-
Porce vs. výživové doporučené dávky u dětí do 18 let
Martin Krobot -
Finanční náklady plnění výživových doporučených dávek u dospělé populace
Vít Kříčka -
Problematika výživové hodnoty mléčných výrobků ve stravě předškolních dětí v mateřských školách
Medina SKORUPANOVÁ -
Výživové zvyklosti u dětí mladšího školního věku
Jana Kunčická -
Aktivizační výukové metody ve Výchově ke zdraví v tematickém okruhu Výživa s akcentem na stravovací režim a výživová doporučení
Kateřina NOVOSADOVÁ -
Stravovací zvyklosti vybraných studentů Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity
Dominika Matyášová -
Naplnění výživových doporučení v době těhotenství
Libuše Chrtová -
Stravovací návyky budoucích gastronomů
Alena Pavlíčková