Projekt návrhu provozní příručky podniku poskytující restaurační a hotelové služby – Bc. Erika Jurčíková
Bc. Erika Jurčíková
Master's thesis
Projekt návrhu provozní příručky podniku poskytující restaurační a hotelové služby
The Project Proposal of an Operating Manual for a Company Providing Catering and Hotel Services
Abstract:
Diplomová práce řeší projekt návrhu provozní příručky podniku poskytující restaurační a hotelové služby. Do této podoby byla provozní příručka navržena díky prostudování odborné literatury a provedení ekonomických analýz, analýzy současné úrovně řízení, PESTE analýzy, SWOT analýzy a následně pak především analýzy jednotlivých provozních příruček a manuálů odlišných restaurací a hotelů, díky nimž byly …moreAbstract:
This thesis is solving the design project of the operations manual for a business providing catering and hotel services. This current form of this operating manual was achieved thanks to in depth studies of expertise literature as well as performing economic analysis, the analysis of the current level of management, PESTE analysis, and SWOT analysis. Furthermore, the analysis of various operating manuals …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 4. 2017
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
JURČÍKOVÁ, Erika. \textit{Projekt návrhu provozní příručky podniku poskytující restaurační a hotelové služby}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Management and Economics. 2017. Available from: https://theses.cz/id/hapz44/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Jurčíková, Erika. Projekt návrhu provozní příručky podniku poskytující restaurační a hotelové služby. Zlín, 2017. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Management and EconomicsMaster programme / field:
Economics and Management / Business Administration
Theses on a related topic
-
Porovnání znalostí studentů středních hotelových škol v Českých Budějovicích a v Teplicích o hygienických požadavcích na stravovací služby
Veronika WEISSOVÁ -
Stravovací služby při společenských akcích - catering
Karel Beránek -
Provozní studie restauračního podniku
Radek Chalupa -
Provozní analýza gastronomického zařízení
Lenka Švehlová -
Provozní studie vybraného restauračního zařízení
Michaela Lachová