Složení stravy a konzumace fast food v mladistvém věku – Martina HÁJKOVÁ
Martina HÁJKOVÁ
Bachelor's thesis
Složení stravy a konzumace fast food v mladistvém věku
Composition of the diet for fastfood consumation in young age
Abstract:
Fast food je fenoménem dnešní doby, který zná většina z nás. Nicméně se jedná o veřejný typ stravování, který má spíše negativní dopad na naše zdraví, zvláště při pravidelném využívání. Moje bakalářská práce na téma "Složení stravy a konzumace fast food v mladistvém věku" je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. Na začátku teoretické části se zabývám charakteristikou mládeže. V další kapitole …moreAbstract:
"Fast food" isthephenomenonofourtimewhichisknow to the majority ofus. Thisis a type of public catering has a rather negative impact on ourhealth, especiallywhenusedregularly. My theosis on "Compositionofthe diet forfast food consumation in youngage" isdividedintotheoretical part and practical part. At thebeginningofthetheoretical part, I presentthehistoryofeatingand comparisonwiththepresenttime. A …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 8. 2019
Thesis defence
- Supervisor: doc. MUDr. Miroslav Stránský
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HÁJKOVÁ, Martina. \textit{Složení stravy a konzumace fast food v mladistvém věku}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Health and Social Sciences. 2019. Available from: https://theses.cz/id/hbu6vd/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
HÁJKOVÁ, Martina. Složení stravy a konzumace fast food v mladistvém věku. Č. Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Health and Social SciencesBachelor programme / field:
Specialization in Health Service / Nutritional Therapy
Theses on a related topic
-
Naplňování doporučené denní dávky minerálních látek ve výživě pacientů Psychiatrické léčebny v Kroměříži
Renata HAVLÍKOVÁ -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Fast-food versus slow-food
Jarmila Hamerská -
Složení stravy a konzumace Fast food v mladistvém věku
Martina HÁJKOVÁ -
Teenager a fast food
Veronika Pikartová -
Podnikatelský plán Fit Fast Food
Petra Marcolová -
Stravování lidí ve „Fast foodu“ se zaměřením na určitou věkovou skupinu
Natálie Pecháčková -
Komparace fast food a front cookingu
Tomáš Kalina
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights