Složení stravy a konzumace fast food v mladistvém věku – Martina HÁJKOVÁ
Martina HÁJKOVÁ
Bakalářská práce
Složení stravy a konzumace fast food v mladistvém věku
Composition of the diet for fastfood consumation in young age
Anotace:
Fast food je fenoménem dnešní doby, který zná většina z nás. Nicméně se jedná o veřejný typ stravování, který má spíše negativní dopad na naše zdraví, zvláště při pravidelném využívání. Moje bakalářská práce na téma "Složení stravy a konzumace fast food v mladistvém věku" je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. Na začátku teoretické části se zabývám charakteristikou mládeže. V další kapitole …víceAbstract:
"Fast food" isthephenomenonofourtimewhichisknow to the majority ofus. Thisis a type of public catering has a rather negative impact on ourhealth, especiallywhenusedregularly. My theosis on "Compositionofthe diet forfast food consumation in youngage" isdividedintotheoretical part and practical part. At thebeginningofthetheoretical part, I presentthehistoryofeatingand comparisonwiththepresenttime. A …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 8. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. MUDr. Miroslav Stránský
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HÁJKOVÁ, Martina. \textit{Složení stravy a konzumace fast food v mladistvém věku}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/hbu6vd/.
Jak správně citovat práci
HÁJKOVÁ, Martina. Složení stravy a konzumace fast food v mladistvém věku. Č. Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut
Práce na příbuzné téma
-
Naplňování doporučené denní dávky minerálních látek ve výživě pacientů Psychiatrické léčebny v Kroměříži
Renata HAVLÍKOVÁ -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Fast-food versus slow-food
Jarmila Hamerská -
Složení stravy a konzumace Fast food v mladistvém věku
Martina HÁJKOVÁ -
Teenager a fast food
Veronika Pikartová -
Podnikatelský plán Fit Fast Food
Petra Marcolová -
Stravování lidí ve „Fast foodu“ se zaměřením na určitou věkovou skupinu
Natálie Pecháčková -
Komparace fast food a front cookingu
Tomáš Kalina
Název
Vložil
Vloženo
Práva