Výroba pšeničného müsli a jeho hodnocení – Bc. Eliška DOLEŽELOVÁ
Bc. Eliška DOLEŽELOVÁ
Diplomová práce
Výroba pšeničného müsli a jeho hodnocení
Production of Wheat Muesli and its Evaluation
Anotace:
Teoretická část diplomové práce je věnována zejména pšenici obecné, její botanické stavbě, chemickému složení a nutričním hodnotám pšenice. Dále jsou charakterizovány vybrané druhy pšenice. Následující část se zaměřuje na müsli, jeho druhy, základní suroviny pro vý-robu a na základní technologické aspekty jejich výroby. Praktická část diplomové práce se zabývá nejen výrobou sypaného müsli ze sušeného …víceAbstract:
The theoretical part of the master thesis is devoted primarily to the wheat, its botanical structure, chemical composition and nutritional values of wheat. The selected wheat species are also characterized. The following section focuses on muesli, its types, the basic raw materials for the production and the basic technological aspects of their production. The practical part of the master thesis deals …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2013
Zveřejnit od: 2. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
DOLEŽELOVÁ, Eliška. Výroba pšeničného müsli a jeho hodnocení. Zlín, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Fyzikálně chemické a senzorické hodnocení vybraných medů
Barbora Stará -
Hodnocení chemické bezpečnosti a senzorické jakosti vybraných tepelně zpracovaných výrobků
Martina Kuralová -
Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku
Iveta TRÁVNÍČKOVÁ -
Analytické a senzorické hodnocení hroznových moštů
Alžběta Dorota Dostálová -
Vypracování modelu hodnocení senzorické kvality medu
Alena Cizner -
Analytické a senzorické hodnocení odrůdových ovocných šťáv
Jiří Prokop -
Senzorické hodnocení jakosti bílých jogurtů
Žaneta Olbertová -
Analytické a senzorické hodnocení odrůdových šťáv z jablek
Nicola Sochorcová