Pavel Lalošák

Bachelor's thesis

Návrh produktu udržitelného cestovního ruchu pro penzion Čertovy skály

Proposal of Sustainable Tourism Product for the Guest House Čertovy skály
Abstract:
Cílem bakalářské práce je přispět k ekologičtějšímu chování penzionu Čertovy skály. Práce obsahuje kromě teoretických východisek praktickou část, v rámci které byl proveden marketingový průzkum, dále obsahuje SWOT analýzu penzionu Čertovy skály, řízený rozhovor a vlastní pozorování, na jejichž základě byla navržena opatření vedoucí k zefektivnění provozu penzionu v návaznosti na udržitelný cestovní …more
Abstract:
The aim of the bachelor´s thesis is to contribute to the greener behavior of the guest house Čertovy skály. The thesis contains theoretical and practical part that includes a marketing survey, SWOT analysis of the guest house Čertovy skály and semi-structured interview and own observation. Based on that, measures were taken to streamline the operation of the guest house in connection with sustainable …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 6. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 18. 8. 2022
  • Supervisor: Ing. Jana Stuchlíková
  • Reader: doc. RNDr. Pavol Plesník, PhD.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Silesian University in Opava

Faculty of Philosophy and Science in Opava

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Spa Management and Tourism