Pavel Lalošák

Bakalářská práce

Návrh produktu udržitelného cestovního ruchu pro penzion Čertovy skály

Proposal of Sustainable Tourism Product for the Guest House Čertovy skály
Anotace:
Cílem bakalářské práce je přispět k ekologičtějšímu chování penzionu Čertovy skály. Práce obsahuje kromě teoretických východisek praktickou část, v rámci které byl proveden marketingový průzkum, dále obsahuje SWOT analýzu penzionu Čertovy skály, řízený rozhovor a vlastní pozorování, na jejichž základě byla navržena opatření vedoucí k zefektivnění provozu penzionu v návaznosti na udržitelný cestovní …více
Abstract:
The aim of the bachelor´s thesis is to contribute to the greener behavior of the guest house Čertovy skály. The thesis contains theoretical and practical part that includes a marketing survey, SWOT analysis of the guest house Čertovy skály and semi-structured interview and own observation. Based on that, measures were taken to streamline the operation of the guest house in connection with sustainable …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 6. 2022
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/xvmsx/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 18. 8. 2022
  • Vedoucí: Ing. Jana Stuchlíková
  • Oponent: doc. RNDr. Pavol Plesník, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Slezská univerzita v Opavě

Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus