Karolína ČAMPULOVÁ

Bakalářská práce

Čokoláda jako jedna z preferovaných potravin

Chocolate as one of the preferred foods
Anotace:
Tato bakalářská práce se ve své teoretické části zaměřuje na úvod do historie čokolády od začátku používání kakaových bobů ve výživě až po zakládání čokoládoven na území České republiky. Dále se v práci nachází legislativa týkající se označování čokoládových výrobků. Jsou zde vymezeny všechny druhy čokolády a výrobky, které se z nich vyrábějí. Největší část práce je věnovaná výrobě čokolády, jakým …více
Abstract:
This bachelor thesis focuses on the introduction to the history of chocolate from the beginning of the use of cocoa beans in nutrition to the setting up of chocolate factories in the territory of the Czech Republic. In addition, there is legislation on labeling chocolate products. All types of chocolate and the products made from chocolate are defined here. The core of the thesis is about making chocolate …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: PhDr. Mgr. Michal Svoboda, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ČAMPULOVÁ, Karolína. Čokoláda jako jedna z preferovaných potravin. Plzeň, 2018. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta pedagogická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta pedagogická
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/

ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

Fakulta pedagogická

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví