Bc. Lucie KOSTŘICOVÁ

Master's thesis

Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.

Fermented meat products based on mutton meat.
Abstract:
Tato práce byla zpracována na téma "Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa." V rámci diplomové práce byla provedena chemická, mikrobiologická analýza a senzorické hodnocení fermentovaných masných výrobků Ovčácká klobása a Velikonoční mls. Tyto výrobky obsahují skopové maso, které jim dodává netradiční typickou vůni a chuť. Pří výrobě byla do díla přidávána probiotika (sušený jogurt). U Velikonočního …more
Abstract:
The aim of this work was elaborated on the topic "Fermented meat products based on mutton." In terms of diploma work was effected chemical, mikrobiology nad sensory analysis fermented meat products Ovčácká klobása and Velikonoční mls. These produce contein mutton meat that supplies nontraditional typical flavor. In the production of works to be added probiotiecs (dried yoghurt). For Velikonoční mls …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 5. 2009
Identifier: 11499

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 6. 2009
  • Supervisor: doc. Ing. Jan Hrabě, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KOSTŘICOVÁ, Lucie. Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.. Zlín, 2009. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 19. 05. 2009

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production