Bohdana HOLÁŇOVÁ, DiS.

Bachelor's thesis

Povrchově aktivní látky v potravinářské technologii

Surfactants in the Food Technology
Abstract:
Cílem této práce je charakteristika základních typů povrchově aktivních látek. Popisy je-jich vlastností a struktury. Jejich využití v potravinářské technologii. V poslední části práce je rozebrán vliv těchto látek na lidský organismus.
Abstract:
The aim of this thesis is the characterization of the basic types of surfactants. Descriptions of their properties and structures. Their use in food technology. The last part is analyzed the effect of these substances on the human body.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2013
Accessible from:: 15. 5. 2013

Thesis defence

  • Supervisor: Mgr. Aleš Mráček, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

HOLÁŇOVÁ, Bohdana. Povrchově aktivní látky v potravinářské technologii. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.5.2013

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 15. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe