Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do praxe ve veřejném stravování – Ing. Ondřej DUBJEL
Ing. Ondřej DUBJEL
Bachelor's thesis
Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do praxe ve veřejném stravování
New trends in gastronomy and yours introduce to community feeding
Abstract:
Cílem práce je stručný popis novodobých trendů v gastronomii a jejich možných alternativ pro skutečný provoz nejen z kulinárního hlediska. Práce je určena především pro vytvoření základní představy o možnostech využití moderních technologií vedoucích k usnadnění výrobníh procesů, šetrnějšímu zpracování potravin a tudíž i nových směrech v technologických úpravách, které poskytují ať už invididuálně …moreAbstract:
The work objective is a brief description of modern trends in gastronomy and their possible alternatives for real working not only from the culinarily point of view. The work is primarily meant to create basic conception about possibilities of utilization of modern technologies which lead to make production process easier, considerate of food processing thus new trends in technological arrangements …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 6. 2009
Identifier:
5227
Thesis defence
- Date of defence: 28. 6. 2007
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
DUBJEL, Ondřej. \textit{Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do praxe ve veřejném stravování}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2009. Available from: https://theses.cz/id/hmrhjo/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
DUBJEL, Ondřej. Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do praxe ve veřejném stravování. Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 04. 06. 2009
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Nové trendy v oblasti ubytovacích služeb se zaměřením na IT technologie z pohledu klienta
Veronika Bartíková -
Trendy v kuchyňských technologiích
Michaela Koldinská -
Současné trendy v cukrářských technologiích a jejich uplatnění v dietách
Markéta Šmucrová -
Trendy v kuchyňských technologiích
Hana Přívozníková