Ing. Ondřej DUBJEL

Bachelor's thesis

Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do praxe ve veřejném stravování

New trends in gastronomy and yours introduce to community feeding
Abstract:
Cílem práce je stručný popis novodobých trendů v gastronomii a jejich možných alternativ pro skutečný provoz nejen z kulinárního hlediska. Práce je určena především pro vytvoření základní představy o možnostech využití moderních technologií vedoucích k usnadnění výrobníh procesů, šetrnějšímu zpracování potravin a tudíž i nových směrech v technologických úpravách, které poskytují ať už invididuálně …more
Abstract:
The work objective is a brief description of modern trends in gastronomy and their possible alternatives for real working not only from the culinarily point of view. The work is primarily meant to create basic conception about possibilities of utilization of modern technologies which lead to make production process easier, considerate of food processing thus new trends in technological arrangements …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 6. 2009
Identifier: 5227

Thesis defence

  • Date of defence: 28. 6. 2007
  • Supervisor: doc. Ing. Jan Hrabě, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

DUBJEL, Ondřej. Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do praxe ve veřejném stravování. Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 04. 06. 2009

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies