Josef KLÍMA
Bachelor's thesis
Ideový návrh dojírny s využitím nanotechnologií.
The conceptual design milking parlor using nanotechnology.
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá výzkumem a porovnáním běžně používaných chemických prostředků při dezinfekci dojících zařízení s elektrochemicky upravenou vodou. Výzkum probíhal na dvou totožných dojírnách, kde v jedné bylo používáno při dezinfekci chemických přípravků a ve druhé suspenze periodicky snižovaného množství chemického přípravku a elektrochemicky upravené vody. Výsledky byly porovnávány …moreAbstract:
This thesis follow up research and camparison of commonly used chemicals for disinfection of milking device and alectrochemically adapted water. Research was conducted on two same milking parlor, where one was used chemicals and in the second abeyance periodically reducting the amount of chemicals and electrochemically treated water. The results were compared from patterns of milk. The quantities of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 4. 2012
Accessible from:: 13. 4. 2012
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Antonín Jelínek, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KLÍMA, Josef. \textit{Ideový návrh dojírny s využitím nanotechnologií.}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2012. Available from: https://theses.cz/id/hrn90c/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
KLÍMA, Josef. Ideový návrh dojírny s využitím nanotechnologií.. Č. Bud., 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.4.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 13. 4. 2012 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / field:
Agriculture / Agricultural Technology, Marketing and Services
Theses on a related topic
-
Změny ve složení a technologických vlastnostech kravského mléka v průběhu dojeni
Růžena Vávrová -
Vztah mezi průběhem dojení a dojivostí a zdravotním stavem mléčné žlázy
Kateřina SEZIMOVÁ -
Vliv mikroklimatických faktorů na vybrané ukazatele procesu dojení v automatickém dojicím systému
Věra Poláčková -
Chov dojnic s dojícím robotem a výzvy spojené s přechodem na robotický systém dojení
Michaela Kejřová -
Analýza mléčné užitkovosti dojnic holštýnského skotu ve vztahu k robotizovanému dojení
David Sladký -
Pořadí dojnic při dojení v dojírně ve vztahu k jejich mléčné užitkovosti
Petra Švábová -
Reprodukční a užitkové vlastnosti dojnic holštýnského skotu v chovech s rozdílným typem dojení
Kateřina JEŠETOVÁ -
Popis a zhodnocení používaných technologií a technologických zařízení při dojení skotu
Václav Brynda
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights