Bc. Eva Šulecová

Bachelor's thesis

Management kvality poskytovaných služeb v gastronomii

Service Quality Management in Gastronomy
Abstract:
Předmětem bakalářské práce je komparace dvou italských restauracích ve dvou odlišných zemích, kde porovnávané země jsou Velká Británie a Česká republika. Konkrétně se jedná o restaurace Italian Restaurant Prezzo Torquay a Pizzeria Primavera. Prostřednictvím těchto dvou restaurací bylo poukázáno na odlišnosti řešení managementu kvality uvnitř podniku. Teoreticko-metodologická část se zabývá způsobem …more
Abstract:
The goal of this bachelor thesis is to compare two Italian restaurants in two different countries, specifically the United Kingdom and the Czech Republic. The chosen restaurants are Italian Restaurant Prezzo Torquay and Pizzeria Primavera. Different ways of dealing with the service quality management inside a company was demonstrated using these two restaurants as an example. The theoretical section …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 16. 6. 2020
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze