Mgr. Martina Nevrlá, Ph.D.

Disertační práce

Označování potravin jako nástroj nutriční gramotnosti

Food labelling as an instrument of nutrition literacy
Anotace:
Práce sleduje znalosti a postoje studentů ohledně označování potravin. Označování potravin může sloužit jako edukační nástroj, který může být nápomocen při výběru správných potravin, a tím ovlivnit zdraví spotřebitele. Součástí práce je pilotní průzkum mezi studenty Lékařské fakulty Masarykovy univerzity týkající se označování potravin. Hlavní část práce je zaměřena na edukaci studentů středních škol …více
Abstract:
This thesis explores the knowledge and attitudes related to food labelling among the students. Food labelling can serve as a tool for the education of consumers. It can contribute to their health by helping them to choose the right foods. This work contains a pilot investigation on food labelling conducted among students at the Faculty of Medicine at Masaryk University. The main part of the thesis …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 6. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 10. 2019
  • Vedoucí: MUDr. Kräuff Rainer Schwanhaeuser Wulff, MBA
  • Oponent: PhDr. Mgr. Leona Mužíková, Ph.D., Mgr. Karin Petřeková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta

Masarykova univerzita

Lékařská fakulta

Doktorský studijní program / obor:
Hygiena, preventivní lékařství a epidemiologie (čtyřleté) / Hygiena, preventivní lékařství a epidemiologie