Paleo dieta ve stravování vybrané skupiny osob – Adéla Pekhart
Adéla Pekhart
Bakalářská práce
Paleo dieta ve stravování vybrané skupiny osob
The Paleo Diet in alimentation for the select group of people
Anotace:
Práce je zaměřena na rozdíl mezi běžným způsobem stravování a paleo stravo. Zároveň vymezuje složky stravy a složky složení těla. Práce je rozdělena do tří částí, z nichž první poskytuje přehled základních pojmů spojených se stravováním, evolucí a mechanismem vstřebávání potravy. V druhé části práce jsou popsány hypotézy, výzkumné metody a výsledky. Návrhová část pak shrnuje a uzavírá výzkum a podává …víceAbstract:
This thesis focuses on the difference between regular eating habits and the paleo diet. At the same time it defines the components of the diet and body composition component. The work is divided into three parts, the first of which provides an overview of the basic concepts associated with catering, evolution and mechanism of absorption of food. The second part describes the hypothesis, research methods …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 11. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12686/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 1. 2017
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PEKHART, Adéla. \textit{Paleo dieta ve stravování vybrané skupiny osob}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/i1a88x/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Důležité složky potravy a jejich využití v praxi
Mária Chropeňová -
Identifikace hlavních složek potravy pstruha obecného v Živném potoce v průběhu vegetační sezóny.
Andreas ANDONIU -
Preference základních složek potravy mravenci se zaměřením na středoevropskou faunu
Lenka NOSKOVÁ -
Vliv paleo stravy na sociální a zdravotní aspekty člověka
Zdena KUŘINOVÁ -
Vliv paleo stravy na výkonnost v crossfitu
Nikola Tesařová -
Komparace výživových hodnot v moderních dietách
Kateřina Kubelková -
Nadváha a obezita u dětí – problém současnosti
Hana Pokorná -
Vplyv vykonávaného povolania na vznik nadváhy a obezity
Eva Janíková