Víno a jeho role v české kulinářské kultuře – Bc. Kateřina Tollingerová
Bc. Kateřina Tollingerová
Bakalářská práce
Víno a jeho role v české kulinářské kultuře
Wine and its Role in Czech Culinary Culture
Anotace:
TOLLINGEROVÁ, Kateřina. Víno a jeho role v české kulinářské kultuře. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2019. Celkový počet stran: 60 Bakalářská práce pojednává o víně a jeho roli v české kulinářské kultuře ze sociologického hlediska. V teoreticko-metodologické části je podrobně rozebrán pojem identita a následně i pojem kultura. Jsou objasněny jejich vlastnosti a teorie s nimi spojené …víceAbstract:
TOLLINGEROVÁ, Kateřina. Wine and its Role in Czech Culinary Culture, [Bachelor‘s Dissertation] The Institute of Hospitality Management in Prague 8, Ltd. Prague: 2019. Total number of pages: 60 The Bachelor’s Dissertation deals with theme wine and its role in Czech Culinary Culture from the sociological point of view. In the theoretical-methodological is defined term of identity and then term of culture …víceKlíčová slova
gastronomie identita nápoj sociologie tradice beverage gastronomy identity sociology tradition
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 7. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/bu5s1/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 9. 2019
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TOLLINGEROVÁ, Kateřina. \textit{Víno a jeho role v české kulinářské kultuře}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/i27ewu/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Gastronomie v Pardubickém kraji
Soňa Sedláčková -
Analýzy míry využití sítí sociálních sítí a internetové gastronomie
Kristýna Kratochvílová -
Smoothie versus ovocný nápoj
Eva Podešvová -
Vokální tvorba Jiřího Bárty se zaměřením na písňový cyklus Nápoj z révy
Tadeáš Hoza -
Makový nápoj a jeho význam pro lidi s intolerancí laktózy
Lucie Linhartová -
Kvašený nápoj kombucha a jeho účinky na lidské zdraví
Michaela Javůrková -
Kombinovaný nápoj na bázi vína a ovocné šťávy
Romana Štýblová