Bc. Kateřina Tollingerová

Bakalářská práce

Víno a jeho role v české kulinářské kultuře

Wine and its Role in Czech Culinary Culture
Anotace:
TOLLINGEROVÁ, Kateřina. Víno a jeho role v české kulinářské kultuře. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2019. Celkový počet stran: 60 Bakalářská práce pojednává o víně a jeho roli v české kulinářské kultuře ze sociologického hlediska. V teoreticko-metodologické části je podrobně rozebrán pojem identita a následně i pojem kultura. Jsou objasněny jejich vlastnosti a teorie s nimi spojené …více
Abstract:
TOLLINGEROVÁ, Kateřina. Wine and its Role in Czech Culinary Culture, [Bachelor‘s Dissertation] The Institute of Hospitality Management in Prague 8, Ltd. Prague: 2019. Total number of pages: 60 The Bachelor’s Dissertation deals with theme wine and its role in Czech Culinary Culture from the sociological point of view. In the theoretical-methodological is defined term of identity and then term of culture …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 7. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/bu5s1/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 9. 2019
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví