Modifikované škroby a jejich využití v potravinářském průmyslu – Hana Dočekalová
Hana Dočekalová
Bakalářská práce
Modifikované škroby a jejich využití v potravinářském průmyslu
Modified starches and their use in the food industry
Anotace:
Tato bakalářská práce je seřazena chronologicky tak, aby bylo problematice modifikovaných škrobů možné co nejlépe porozumět. Ze začátku je popsáno téma zabývající se potravinami a jejich možné úpravy, jak s pomocí technologických výrobních procesů, tak s pomocí přidáním jiných látek. Tyto látky jsou pak popsané a je objasněné jejich možné přidávání do potravin omezené legislativou České republiky. …víceAbstract:
The bachelor thesis is arranged chronologically in order to make the issue of modified starches as comprehensible as possible. First, it deals with the topic of foodstuffs and their possible modifications, both using technological manufacturing processes and through addition of other substances. The substances are subsequently described and their possible addition to foodstuffs is clarified as regards …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Ivo Soural, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů
Práce na příbuzné téma
-
Vliv tepelné úpravy a přídatných látek na hmotnostní ztráty masa
Zuzana ŠEVČÍKOVÁ -
Vulcanization behaviour of natural rubber/thermoplastic starch mixtures
Michaela Jindrová -
Materials based on thermoplastic starch and rubber
Zhejing Cai -
Solvation of Starch by Ionic Liquid
Monika KNOTKOVÁ -
Dědičné a nedědičné faktory ovlivňující obsah škrobu v hlízách bramboru
Lucie Malá
Název
Vložil
Vloženo
Práva