"Altböhmischer Krug": Fiktive Gründung eines tschechischen Restaurants in Leipzig – Šárka Vacková
Šárka Vacková
Bachelor's thesis
"Altböhmischer Krug": Fiktive Gründung eines tschechischen Restaurants in Leipzig
"Old Bohemian Jug": Fictitious Founding a Czech Restaurant in Leipzig
Abstract:
This thesis focuses on fictitious founding a Czech restaurant in Leipzig. The thesis mentions the forms that are necessary for the founding of the Czech restaurant in the Federal Republic of Saxony. The focus of the thesis lies in the processing of the business plan, the menu and the drink list.Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá fiktivním založením české restaurace v Lipsku. V práci jsou uvedeny formuláře, které jsou nezbytné k zahájení činnosti české restaurace v Sasku. Těžiště mé práce spočívá ve zpracování podnikatelského plánu, jídelního a nápojového lístku.
Jazyk práce: German
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 6. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 9. 2012
- Vedúci: Mgr. Lenka Matušková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VACKOVÁ, Šárka. \textit{''Altböhmischer Krug'': Fiktive Gründung eines tschechischen Restaurants in Leipzig}. Online. Bakalárska práca. Pardubice: Univerzita Pardubice, Faculty of Arts and Philosophy. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/i3aox7/.
Jak správně citovat práci
Vacková, Šárka. "Altböhmischer Krug": Fiktive Gründung eines tschechischen Restaurants in Leipzig. Pardubice, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta filozofická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta filozofickáUniversity of Pardubice
Faculty of Arts and PhilosophyBachelor programme / odbor:
Philology / German for Business
Práce na příbuzné téma
-
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
Eva Roupcova -
Vývojové proměny v jídelním a nápojovém lístku
Alena Šilerová -
Frekvence využití a sortiment nápojových a stravovacích automatů na základních a středních školách
Václav SCHWARZ -
Trendy v tvorbě nápojového a jídelního lístku
Dominika Friedlová -
Analýza jídelních a nápojových automatů ve vybraných brněnských školách
Jan Daněk -
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová -
A Business Plan for a Gastronomic Facility
Dominik Frejvolt -
Podnikatelský plán
Hořecký Hořecký