Zuzana Vitochová
Bachelor's thesis
Kvalita gastronomických služeb
Quality of hospitality services
Abstract:
Práce je zaměřena na kvalitu gastronomických služeb. Jejím cílem je zhodnotit kvalitu pohostinských zařízení v Praze. V první části jsou charakterizována stravovací zařízení a jejich význam pro cestovní ruch. Dále je zde pojednáno o kvalitě a jejím hodnocení v gastronomii. Jsou zde popsány celosvětově uznávané standardy kvality, dále legislativně stanovené požadavky na kvalitu v České repubice a také …moreAbstract:
The bachelor thesis is focused on the quality of hospitality services. It aims to assess the quality of food and beverage facilities in Prague. In the first part, food and beverage facilities and their importance for tourism are characterised there. The second point discussed in this part is quality and its assessment in the hospitality industry. Worldwide recognised standards, claims on the quality …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 12. 2008
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/15990
Thesis defence
- Date of defence: 24. 6. 2009
- Supervisor: Lena Mlejnková
- Reader: Liběna Jarolímková
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/15990
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Theses on a related topic
-
Application of Pinterest as a marketing tool for Bloggers in the food and beverage industry
Nerva Vikramshekhar -
Food and beverage consumption trends following KOLs: an explosive phenomenon in Vietnam
Chi Mai Nguyen -
Digital marketing trends in food and beverage industry
Ulviyya Movla-zada -
The application of a subscription-based business model in the food and beverage industry
Aiman Al Masani -
Pozice Food and Beverage Manager a její kompetence
Tereza Kalouskova -
Využitie revenue managementu v oblasti Food and Beverage
Adela Džambová -
PROBLEMATIKA FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENTU V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM
Martin Barák -
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková