Zuzana Vitochová

Bachelor's thesis

Kvalita gastronomických služeb

Quality of hospitality services
Abstract:
Práce je zaměřena na kvalitu gastronomických služeb. Jejím cílem je zhodnotit kvalitu pohostinských zařízení v Praze. V první části jsou charakterizována stravovací zařízení a jejich význam pro cestovní ruch. Dále je zde pojednáno o kvalitě a jejím hodnocení v gastronomii. Jsou zde popsány celosvětově uznávané standardy kvality, dále legislativně stanovené požadavky na kvalitu v České repubice a také …more
Abstract:
The bachelor thesis is focused on the quality of hospitality services. It aims to assess the quality of food and beverage facilities in Prague. In the first part, food and beverage facilities and their importance for tourism are characterised there. The second point discussed in this part is quality and its assessment in the hospitality industry. Worldwide recognised standards, claims on the quality …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 12. 2008

Thesis defence

  • Date of defence: 24. 6. 2009
  • Supervisor: Lena Mlejnková
  • Reader: Liběna Jarolímková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/15990