Alternativní potravinové řetězce - studie konceptu lokálních potravin – Pavlína Poklopová
Pavlína Poklopová
Bakalářská práce
Alternativní potravinové řetězce - studie konceptu lokálních potravin
Alternative food networks - study on the concept of local food production
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá tématem alternativních potravinových sítí. V první části popisuje jejich vznik, důvod vzniku a postupný vývoj. Je zde zmapována dostupnost alternativních potravinových sítích v České republice, konkrétně pak lokálních potravin. V této kapitole jsou rozepsány konkrétní možnosti, kde lze sehnat lokální potraviny. Práce se následně zabývá lokálností, jejím významem, výhodami …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the topic of alternative food networks. The first part describes their origin, reason and gradual development. The availability of alternative food networks in the Czech Republic, specifically local foods, is mapped here. This chapter describes the specific options where you can get local food. The work then deals with locality, its importance, advantages and disadvantages …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 3. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Mgr. Ing. Lukáš Zagata, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program:
Hospodářská a kulturní studia
Práce na příbuzné téma
-
Importance of sustainability within the fashion industry in the purchase decision making process of Gen Z.
Gyuzal Kuspakova -
Spotřebitelské preference informačních zdrojů při hodnocení udržitelnosti obalu u produktů chemického průmyslu
Sára Nováková -
Kvalita pracovního života ve firmě uplatňující multi - level marketing
Veronika Mrázková -
Vliv certifikačních norem kvality na marketing a management vybrané společnosti
Nikola Hanzlíková -
Současné značky kvality potravin – kvantita vs. kvalita značek
Lucie Musilová
Název
Vložil
Vloženo
Práva