Bc. Lenka BARTOŠKOVÁ, DiS.

Diplomová práce

Analytické a senzorické hodnocení čokoládových výrobků

Analytical and Sensory Evaluation of Chocolate Products
Anotace:
Diplomová práce se zabývá popisem čokolády a čokoládových výrobků, jejich složením, výrobou a fyzikálně-chemickými a organoleptickými vlastnostmi. V praktické části jsou vyhodnoceny analytické vlastnosti (obsah vody, obsah tuku, jemnost, viskozita, hranice toku) a senzorické charakteristiky (lesk, tukový výkvět, chuť, pachy, textura) deseti druhů čokoládových hmot, tří druhů náplní a sedmi druhů čokoládových …více
Abstract:
The thesis deals with the characterization of chocolate and chocolate products, their chemi-cal composition, production and physical-chemical and sensory properties. In the practical part, there are evaluated analytical properties (water content, fat content, fineness, viscos-ity, yield value) and sensory characteristics (shine, fat bloom, taste, off-flavour, texture) of ten chocolate masses, three …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor: 15039

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BARTOŠKOVÁ, Lenka. Analytické a senzorické hodnocení čokoládových výrobků. Kroměříž, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe