Jan KNOTEK
Bachelor's thesis
Mléčný tuk
Milk fat
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá stanovením mléčného tuku u čerstvě nadojeného kravského mléka. V části teoretické jsou popsány základní složky kravského mléka zaměřeného na tuk a jeho další technologické zpracování. V praktické části je popsáno stanovení mléčného tuky, které bylo provedeno metodou pomocí Berbera a automatického analyzáturu MilkoScope Julia C5.Abstract:
Bachelor's thesis deals with the determination of milk fat in fresh milk of cow's milk. The theoretical part describes the basic components of cow's milk fat and focusing on its further technological processing. In the practical part describes the determination of milk fat, which was carried out using the method of Berber and automatic analyzáturu MilkoScope Julia C5.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 5. 2009
Accessible from:: 27. 5. 2009
Identifier:
7702
Thesis defence
- Date of defence: 8. 6. 2009
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
KNOTEK, Jan. Mléčný tuk. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 27. 05. 2009
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 27. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
Lucie Petruchová -
Projekt Ovoce, zelenina a mléko do škol na 1. stupni základních škol
Veronika Srncová -
Mléko a alternativy mléka ve výživě lidí
Lada Nohacova -
Spory o mléko: způsoby regulace stravování v hnutí Haré Kršna
Olga Čejková -
Staročeské reálie - názvy jídel. Mléko a produkty z mléka
Marie Beňová -
Motivace kojících žen darovat mateřské mléko
Barbora MATĚJKOVÁ -
Kozí mléko a možnosti jeho zpracování
Štěpánka Zanášková -
Kozí mléko a jeho využití
Martin Novotný