Složení a energetická hodnota potravin se zaměřením na první dětské nemléčné příkrmy – Mgr. David Růžička
Mgr. David Růžička
Bachelor's thesis
Složení a energetická hodnota potravin se zaměřením na první dětské nemléčné příkrmy
Food composition and energy value foodstuff with concentrating on first child non-dairy feeding
Abstract:
Bakalářská práce „Složení a energetická hodnota potravin se zaměřením na první dětské nemléčné příkrmy“ shrnuje informace o výživě, složení potravin a energetické hodnotě stravy. První část se zabývá základními pojmy týkající se složení potravin, jednotlivými živinami, energetickou bilancí a tabulkami energetických hodnot potravin. Druhá část pojednává o výživě dětí, výživových doporučeních, složení …moreAbstract:
Bachelor thesis „Food composition and energy value foodstuff with concentrating on first child non-dairy feeding“ recapitulate informations on nutrition, food composition and energy value foodstuff. First part deals basic concepts related to food composition, essential nutrients, energy balance and tables of energy value foodstuff. Second part is about child nutrition, dietary recommendations, composition …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2011
Identifier:
https://is.muni.cz/th/cixvy/
Thesis defence
- Date of defence: 7. 6. 2011
- Supervisor: Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
RŮŽIČKA, David. \textit{Složení a energetická hodnota potravin se zaměřením na první dětské nemléčné příkrmy}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Masaryk University, Faculty of Sports Studies. 2011. Available from: https://theses.cz/id/iim8vp/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studiíMasaryk University
Faculty of Sports StudiesBachelor programme / field:
Physical Education and Sport / Special Education of Security Sections
Theses on a related topic
-
Nutriční hodnoty potravin v rámci jídelního lístku ve školní jídelně
Lenka Fišarová -
Negativní energetická bilance u skotu a její důsledky pro mléčnou užitkovost na začátku laktace
Michaela Zahrádková -
Výživa březích a laktujících klisen, výživa hříbat
Zlatuše BOSÁKOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Výživa po amputaci DKK
Kateřina Zemanová -
Výživa kriticky nemocných
Kateřina Menšíková -
Domácí umělá výživa u malnutričních onkologických pacientů
Michaela Vajdová -
Výživa pacientů v intenzivní péči
Andrea Ondrášková