Analýza efektivního využívání místní produkce, tvorba sítí a prosazení na trhu. – Martin MELOUN
Martin MELOUN
Bachelor's thesis
Analýza efektivního využívání místní produkce, tvorba sítí a prosazení na trhu.
Analysis of the effective use of local produce, networking and promoting market.
Anotácia:
Práce je zaměřena na vytvoření seznamu nejvýznamnějších dodavatelů surovin z okresu Jindřichův Hradec, kteří jsou, anebo by mohli být dodavateli do školních jídelen v tomto regionu a následné podpoření uplatnění regionálních, sezónních a ekologických potravin ve školských stravovacích zařízeních v Jihočeském kraji, zejména v okrese Jindřichův Hradec. Dále na možnosti využití programů podporujících …viacAbstract:
This work focuses on making a list of most important suppliers of food materials of Jindrichuv Hradec vicinity that supply or could be supplying school kitchens in this region and also the suppport of application of regional, seasonal and green wholefood in school facilities in South Bohemia, especially in Jindrichuv Hradec vicinity. It shows the possibilities of using programs supporting the creation …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2014
Zverejniť od: 11. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: prof. Ing. Jan, st. Moudrý, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MELOUN, Martin. \textit{Analýza efektivního využívání místní produkce, tvorba sítí a prosazení na trhu.}. Online. Bakalárska práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/iiyffo/.
Jak správně citovat práci
MELOUN, Martin. Analýza efektivního využívání místní produkce, tvorba sítí a prosazení na trhu.. Č. Bud., 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 11.4.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 11. 4. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / odbor:
Agriculture / Agricultural Ecology
Práce na příbuzné téma
-
Regionální potraviny a jejich využití v gastronomii - didaktický výukový materiál k inovaci ŠVP
Pavel CIESLAR -
Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku
Ivana Urbanczyková -
Podpora využití regionálních potravin ve školním stravování pomocí produktové mapy
Martin MELOUN -
Uplatnění regionálních, sezónních a ekologických potravin ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje
Eliška NEUMAYEROVÁ -
Prosazování místní potravinářské produkce ve školím stravování
Jiřina HÁLOVÁ
Názov
Vložil
Vložené
Práva