Charakteristika gastronomických provozoven ve Středočeském kraji – Ing. Jana Šílená
Ing. Jana Šílená
Master's thesis
Charakteristika gastronomických provozoven ve Středočeském kraji
Charakteristics of gastronomic establishments in the Central Bohemia
Abstract:
Předložená práce se zabývá charakteristikou gastronomických provozoven ve Středočeském kraji, konkrétně okresy Kutná Hora, Mělník, Nymburk, Příbram, Rakovník, Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Čelákovice. Kromě základního přehledu teoretických konceptů spojených s tématem nabízí práce popis jednotlivých okresů a jejich zajímavosti z hlediska cestovního ruchu. Stěžejní částí tohoto rozboru je celková …moreAbstract:
This thesis is dealing with characteristics of gastronomic establishments in the Central Bohemia region, namely in districts of Kutná Hora, Mělník, Nymburk, Příbram, Rakovník, Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, and Čelákovice. Beside basic overview of theoretic concepts of the topic, the thesis offers description of particular districts and their tourist attractions. The central point of this thesis …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/7799/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 10. 6. 2013
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Ladislava Modrovičová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Cenová politika gastronomických podnikov v Prahe v rokoch 2018-2022
Veronika Holecová -
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov; obce a města od L-S)
Edita Pokorná -
Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách
Petra Neumanová -
Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách
Magdaléna Veselá -
Inflace a její vliv na chování zákazníků ve vybraných gastronomických podnicích
Vendula Pernicová -
Progresivní typy gastronomických provozů v zahraničí
Matúš Kučera -
Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování
Lucie OŠMEROVÁ -
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Milada FEDOROVÁ