Adam Švidek
Bachelor's thesis
Enogastronomie v podmínkách České Republiky
Enogastronomy in conditions of the Czech Republic
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá enogastronomií v podmínkách České Republiky. Práce je rozdělena na část teoretickou a část experimentální. Teoretická část objasňuje definice základních pojmů, zobrazuje aktuální stav zemědělské výroby v návaznosti na gastronomii, líčí obecné principy a pravidla pro párování pokrmů a vín a popisuje jejich implementaci v praxi. Experimentální část obsahuje tři několikachodová …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with enogastronomy in conditions of the Czech Republic. The thesis is divided into theoretical part and experimental part. The theoretical part clarifies the definition of basic concepts, shows the current state of agricultural production in connection with gastronomy, describes the general principles and rules for pairing of food and wines, and describes their implementation …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2017
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / field:
Horticultural Engineering / Viticulture and Viniculture
Theses on a related topic
-
Současné trendy v konzumaci vín ve vztahu k jejich párování s pokrmy
Veronika Drugová -
Víno ve spojitosti s enogastronomií
Nikola Štěpánková -
Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu
Tomáš Kropáček -
The Usage of Enogastronomical Rules in the World and in the Czech Republic
Zuzana Kozlovská -
Proposal for a Marketing and Communication Strategy for Selected Company
Vendula Němečková -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá -
Menu engineering and its use in gastronomy
Zdeněk Juráň -
Využití menu engineeringu v gastronomii
Barbara Hladíková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights