Enogastronomie v podmínkách České Republiky – Adam Švidek
Adam Švidek
Bakalářská práce
Enogastronomie v podmínkách České Republiky
Enogastronomy in conditions of the Czech Republic
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá enogastronomií v podmínkách České Republiky. Práce je rozdělena na část teoretickou a část experimentální. Teoretická část objasňuje definice základních pojmů, zobrazuje aktuální stav zemědělské výroby v návaznosti na gastronomii, líčí obecné principy a pravidla pro párování pokrmů a vín a popisuje jejich implementaci v praxi. Experimentální část obsahuje tři několikachodová …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with enogastronomy in conditions of the Czech Republic. The thesis is divided into theoretical part and experimental part. The theoretical part clarifies the definition of basic concepts, shows the current state of agricultural production in connection with gastronomy, describes the general principles and rules for pairing of food and wines, and describes their implementation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství
Práce na příbuzné téma
-
Současné trendy v konzumaci vín ve vztahu k jejich párování s pokrmy
Veronika Drugová -
Víno ve spojitosti s enogastronomií
Nikola Štěpánková -
Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu
Tomáš Kropáček -
The Usage of Enogastronomical Rules in the World and in the Czech Republic
Zuzana Kozlovská -
Proposal for a Marketing and Communication Strategy for Selected Company
Vendula Němečková -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá -
Menu engineering and its use in gastronomy
Zdeněk Juráň -
Využití menu engineeringu v gastronomii
Barbara Hladíková
Název
Vložil
Vloženo
Práva