Bc. Kristýna Chybová

Master's thesis

Technologicky a hygienicky významné skupiny mikroorganismů osidlující výrobky z kozího mléka.

Technologically and hygienically important groups of microorganisms populating goat milk products
Abstract:
Diplomová práce se zabývá mikrobiologií mléčných výrobků vyráběných z kozího mléka. Teoretická část pojednává o kozím mléku, mléčných výrobcích a v neposlední řadě také o technologicky a hygienicky významných mikroorganismech, nacházejících se ve výrobcích z kozího mléka. V této části jsou zahrnuta také opatření jak se před nežádoucími a nebezpečnými mikroorganismy bránit. Praktická část zahrnuje mikrobiologické …more
Abstract:
The thesis deals with microbiology of dairy products made from goat's milk. The theoretical part deals with goat's milk, dairy products, and last but not least technologically and hygienically relevant microorganisms, located in products made from goat milk. This section also included measures as from unwanted and dangerous microorganisms defend. The practical part includes microbiological determination …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2019

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta