Celiaci jako zákaznický segment ve stravovacích zařízeních – Nikola Čedíková
Nikola Čedíková
Bachelor's thesis
Celiaci jako zákaznický segment ve stravovacích zařízeních
Celiacs as a costumer segment in catering facilities
Abstract:
Tato bakalářská práce je zaměřena na zákaznický segment celiaků ve stravovacích zařízeních. Cílem práce bylo zjistit, jaká je situace ve veřejném stravování v České republice pro tento segment zákazníků. Bakalářská práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. V teoretické části je přiblížena tématika stravovacích zařízení, charakterizovány vybrané etnické kuchyně a okrajově vysvětlena …moreAbstract:
This bachelor thesis focuses on customer segment of people with celiac disease in catering facilities. The aim was to find out, how is the situation in public catering for people with this disease. This thesis is divided into two parts – theoretical and practical. Theoretical part focuses on the topic of catering facilities, 7 selected ethnic cuisines are characterized, and celiac disease is marginally …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 2. 2020
Identifier:
https://vskp.vse.cz/eid/81815
Thesis defence
- Date of defence: 19. 1. 2021
- Supervisor: Blanka Bejdáková
- Reader: Monika Hilšerová
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/81815
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Theses on a related topic
-
Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii
Anna Brábníková -
Nabídka stravovacích zařízení pro zákazníky s intolerancí lepku v oblasti Domažlice.
Lucie Mlezivová -
Bezlepková dieta - realita v restauračních zařízeních
Miroslava KUCHAŘOVÁ -
Současné trendy v cukrářských technologiích a jejich uplatnění v dietách
Markéta Šmucrová -
Stravovací zařízení pro turisty celiaky v regionu Hl. města Prahy
Sabina Kuncířová -
Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii
Anna Brábníková -
Analysis of Customer Satisfaction in Czech Teahouses
Diana Korosteleva -
Vliv stravenek na cenu obědového menu v České republice
Ivana Ružičová