Bc. Daria Nikitina

Bakalářská práce

Krizový management v hotelnictví a/nebo gastronomii

Crisis Management in Hospitality and/or Gastronomy
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je analýza krizového managementu v oblasti hotelnictví, přičemž klade důraz na preventivní opatření, řešení krizových situací a dopady krize na tento sektor. V teoretické části jsou představeny základní pojmy související s krizovým managementem, historie a vývoj hotelnictví, a specifika podnikání v této oblasti. Důležitou součástí práce jsou také požadavky na osobnost krizového …více
Abstract:
The aim of this bachelor thesis is an analysis of crisis management in the hotel industry, with an emphasis on preventive measures, crisis management and the impact of the crisis on the sector. The theoretical part introduces the basic concepts related to crisis management, the history and development of the hotel industry, and the specifics of business in this area. An important part of the work is …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2024
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/a7j8o/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2024
  • Vedoucí: Ing. Darina Svobodová
  • Oponent: Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví