Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech – Martina Táborská
Martina Táborská
Bakalářská práce
Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech
Hygiene and disinfection in kitchens and catering establishments
Anotace:
Táborská Martina, Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s. r. o., Praha: 25. 04. 2013, 48 stran Bakalářská práce pojednává o hygieně a dezinfekci v kuchyních a stravovacích provozech. Toto téma je a vždy bude aktuální. V současné době, kdy se stravovací zařízení potýkají s malou návštěvností, by nemělo docházet ke snižování …víceAbstract:
Táborská Martina, Hygiene and disinfection in kitchens and catering establishments, Bachelor´s Dissertation, The Institute of Hospitality Management in Prague 8, Ltd., Prague: 25. 04. 2013, 48 pages This Bachelor´s Dissertation is about Hygiene and disinfection in kitchens and catering establishments. In this time when people eat less in catering establishments, there should not be to reduce the level …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11213/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2013
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TÁBORSKÁ, Martina. \textit{Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/iz1q5y/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách
Magdaléna Veselá -
Modulace metabolismu lipidů a její dopad na funkce nádorových buněk a působení karcinogenů
Ondřej Zapletal -
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Hygiena v kuchyních gastronomických provozů
Martina Čiháková -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera