Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů – Julia Syrovátková
Julia Syrovátková
Bakalářská práce
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Management of catering services in the context of current trends
Anotace:
Bakalářská práce se zaobírá managementem stravovacích služeb v Podkrkonoší a jeho povědomím o moderních trendech. V první části bakalářské práce jde především o seznámení s moderními trendy, také vysvětluje management a marketing stravovacích služeb v kontextu cestovního ruchu.V druhé části je představena turistická oblast Podkrkonoší. Dále zde jsou použity informace z teoretické části a realizováno …víceAbstract:
The Bachelor thesis deals with the management of catering services in the Podkrkonoší and their awareness of modern trend.The first part of the Bachelor's thesis is mainly about getting acquainted with modern trends, also explains the management and marketing of catering services in the context of tourism.In the second part is presented tourist area Podkrkonoší. Further, information from the theoretical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2019
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB11272
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 5. 2019
- Vedoucí: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Oponent: Ing. Martina Pásková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 4. 6. 2019 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů v turistické oblasti Orlické hory a Podorlicko
Eliška Sojmová -
Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci)
Evangelina Šťastná -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Leoš Vaníček -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů na Hradecku
Tereza Beranová -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Michaela Svobodová -
Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů
Markéta Šimonová -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Kateřina Košátková
Název
Vložil
Vloženo
Práva