Analýza výhodnosti franchisingu v gastronomii – Rosica Čakarová
Rosica Čakarová
Diplomová práce
Analýza výhodnosti franchisingu v gastronomii
Analysis of the advantages of franchising in gastronomy
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na popis a analýzu současné situace na trhu s franchisovými podniky. Konkrétně na podmínky spolupráce, nabízené aktuálně jednotlivými provozovateli franchisových konceptů v oblasti gastronomie. Práce je pro přehlednost rozdělena do několika kapitol zachycující hlavní specifika podnikání formou franchisingu, kterým by měl každý potenciální franchisant věnovat pozornost. V …víceAbstract:
The diploma thesis focuses on description and analysis of the current situation on the market for franchise companies. Namely the conditions for cooperation, currently offered by the operators of the franchise concepts in the gastronomy field. For clarification, the work is divided into several chapters depicting the main aspects of franchise business, to which should pay attention every potential …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 3. 2015
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/48945
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 2. 2016
- Vedoucí: Jaroslava Holečková
- Oponent: Zuzana Papáčková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/48945
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Finance a účetnictví / Finance a oceňování podniku
Práce na příbuzné téma
-
Franchising jako metoda podnikání v gastronomii: analýza konceptu Potrefená Husa
Lukáš Drápela -
Franchising a jeho využitie v konkrétnej firme
Robert Tóth -
Franchising ako stratégia vstupu na trh
Lujza Oriňáková -
Franchising a jeho využitie v konkrétnej firme
Barbora Soveľová -
Franšíza ako forma podnikania v hotelierstve a gastronomii
Miriama Szabóová -
Využití franchisingu při zavádění nového gastronomického konceptu
Karel Řezníček -
Analýza možnosti rozšíření konceptu "Jídelna" formou franchisingu
Václav Vaníček