Rosica Čakarová

Diplomová práce

Analýza výhodnosti franchisingu v gastronomii

Analysis of the advantages of franchising in gastronomy
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na popis a analýzu současné situace na trhu s franchisovými podniky. Konkrétně na podmínky spolupráce, nabízené aktuálně jednotlivými provozovateli franchisových konceptů v oblasti gastronomie. Práce je pro přehlednost rozdělena do několika kapitol zachycující hlavní specifika podnikání formou franchisingu, kterým by měl každý potenciální franchisant věnovat pozornost. V …více
Abstract:
The diploma thesis focuses on description and analysis of the current situation on the market for franchise companies. Namely the conditions for cooperation, currently offered by the operators of the franchise concepts in the gastronomy field. For clarification, the work is divided into several chapters depicting the main aspects of franchise business, to which should pay attention every potential …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 3. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 2. 2016
  • Vedoucí: Jaroslava Holečková
  • Oponent: Zuzana Papáčková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/48945

Vysoká škola ekonomická v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Finance a účetnictví / Finance a oceňování podniku