Darek Vítek

Bakalářská práce

Volba typu provozovny rychlého občerstvení

Recommendation of the type of fast food restaurant
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá doporučením vhodného typu provozu pro začátek podnikání ve stravovacích službách a podání doporučení pro běh podnikání. Hlavní motivací k tématu je odhalení různých úskalí, které se při začátku podnikání mohou objevit. Práce se zaměřuje hlavně na finanční stránku podnikání. V literární rešerši jsou rozebrány různé typy stravovacích podniků a vysvětleny základní pojmy …více
Abstract:
This bachelor's thesis deals with the recommendation of a suitable type of restaurant for starting a business in hospitality services and a recommendation for running a business. The main motivation for the topic is to reveal various problems that may arise when starting a business. The work focuses mainly on the financial side of business. In the theoretical part are described different types of restaurants …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 6. 2022
  • Vedoucí: Ing. Marcel Ševela, Ph.D.
  • Oponent: Soňa Hurná, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Provozně ekonomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor / specializace:
Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický / Manažerské techniky