Analýza a zkoušky dekontaminace mikroflory chlazených kuřat – Ing. Lenka ŠOUKALOVÁ
Ing. Lenka ŠOUKALOVÁ
Master's thesis
Analýza a zkoušky dekontaminace mikroflory chlazených kuřat
The Analysis and microflora decontamination tests of chilled poultry
Abstract:
Předmětem diplomové práce bylo zkoumání účinku různých dekontaminantů na povrchovou mikroflóru chlazené drůbeže. Testován byl vliv 1% a 2% kyseliny mléčné v různém období (červen, září) a také vliv 0,2% sorbanu draselného a směsi sorbanu draselného s kyselinou mléčnou o výsledné koncentraci 0,2 % sorbanu draselného a 2 % kyseliny mléčné. U těchto roztoků byl pozorován vliv po aplikaci potěrem sterilním …moreAbstract:
The subject of this diploma work was to examine the effect of various decontaminants on the surface microflora of chilled poultry. The test was focused on the influence of 1% and 2% lactic acid in different periods (June, September), and also the influence of 0.2% potassium sorbate and mixture of potassium sorbate with lactic acid at resulting concentration 0.2% potassium sorbate and 2% lactic acid …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 5. 2007
Identifier:
5215
Thesis defence
- Date of defence: 11. 6. 2007
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
ŠOUKALOVÁ, Lenka. Analýza a zkoušky dekontaminace mikroflory chlazených kuřat. Zlín, 2007. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 31. 05. 2007
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production
Theses on a related topic
-
Metody mikrobiální dekontaminace potravin
Kamila VLKOVÁ -
Dekontaminace povrchu drůbeže organickými kyselinami v kombinaci s lysozymem
Šárka ZAVADILOVÁ