The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects – Bc. Maija-Leeza Lidmila
Bc. Maija-Leeza Lidmila
Bakalářská práce
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
Anotace:
LIDMILA, Maija-Leeza. Využití Zvěřiny v Gastronomii: Sociální a Etické Aspekty. [Bakalářská práce] Vysoká škola Praha – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická, sro Praha: 2022. 54 stran. Cílem tohoto příspěvku je prozkoumat postoje k lovu a konzumaci zvěře v různých kulturách – kanadské a české, s důrazem na opodstatnění výše uvedených procesů. Byly distribuovány dva …víceAbstract:
LIDMILA, Maija-Leeza. The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects. [Bachelor Thesis] University College Prague – College of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd. Prague: 2022. 54 pages. The aim of this paper is to explore the attitudes towards the hunting and consumption of game in different cultures- Canadian and Czech, with an emphasis …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 11. 2022
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/h94h5/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 2. 2023
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LIDMILA, Maija-Leeza. \textit{The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/jb5nto/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hospitality Management / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Strategies for the reuse of animal by-products for bioconcrete production
Barbora Malíková -
Social media and its role in gastronomy
Aleksandra Tolstykh -
Faktory ovlivňující chování zákazníků v gastronomii
Victoire Masnerova -
Faktory ovlivňující chování zákazníků v gastronomii
Anna Přibylová -
Analýza migrujících domácností v šetření Životní podmínky
Markéta ŠVECOVÁ -
Microalgae cultivation as a food source in aquaculture applications
Laura Alejandra Lamilla Tamayo -
Insects as a food source: Assessing the disgust factor
Tereza Doležalová -
Miombo woodlands as a source of livelihood - A review
Sára Kružíková