Bc. Maija-Leeza Lidmila

Bakalářská práce

The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects

The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
Anotace:
LIDMILA, Maija-Leeza. Využití Zvěřiny v Gastronomii: Sociální a Etické Aspekty. [Bakalářská práce] Vysoká škola Praha – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická, sro Praha: 2022. 54 stran. Cílem tohoto příspěvku je prozkoumat postoje k lovu a konzumaci zvěře v různých kulturách – kanadské a české, s důrazem na opodstatnění výše uvedených procesů. Byly distribuovány dva …více
Abstract:
LIDMILA, Maija-Leeza. The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects. [Bachelor Thesis] University College Prague – College of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd. Prague: 2022. 54 pages. The aim of this paper is to explore the attitudes towards the hunting and consumption of game in different cultures- Canadian and Czech, with an emphasis …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 11. 2022
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/h94h5/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 2. 2023
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Darina Svobodová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hospitality Management / Hospitality Management